hits

Andy & me

Da jeg var syk her for en stund siden, fikk jeg en ny kompis av søstra mi...
Han har fått navnet Andy,
og vil helst at jeg skal leke og dulle med ham hele tiden.
Nesten litt slitsomt til tider...


Han vil gjerne bæres rundt i huset...


Her hvisker han noe i øret mitt...


Æsj, har du også prompa?


Best å vaske deg litt da kanskje....


Blir vel nødt til å ta ham med på hytta i påsken også,
ellers blir det vel kvakking i tide og utide, og naboklager...

Ikke ante jeg at det var så mye jobb med ei lita and, lissom....!!!

5 kommentarer

Robbie

21.03.2013 kl.20:49

It's a dirty job, but somebody's got to do it!!!!! Og du tar utfordringen på strak arm!? Synes du er tøff jeg, Tassen!!! Men ta for guds skyld med deg den anda på fjellet!!! For nabokrangel bør du nok unngå pga ei and med overskudd av tarmgass.....

Riktig god tur til fjells, Tassen!!! Diger vofsekos fra Robbie!

Maya

21.03.2013 kl.21:05

Eg vet akkurat kordan du har det. Eg har en gris som e like plagsom. Han skal til og med være med meg ut i hagen, og noen ganger "glemmer" eg han der ute når det e minusgrader. Eg orker ikkje all nøffingen!! Heldig han der som får suss av deg ;-)

Lillian

21.03.2013 kl.21:57

Andy blir nok skikkelig ensom om han må være igjen hjemme i påsken... Du kan jo putte han i bilen om du trenger en pause innimellom... Kos deg på tur Tassen!

Tira

22.03.2013 kl.15:30

Je skjønner itte at du orker dessa dyra jeg .. piper og prumper og greier! Huff å huff, men dem er heldige da som har kommet til deg og ikke meg! Du er jo en kjærlig hundepaps ♥ for dem !!

Kos deg på hytta med Andy, og menneskene dine - her blir det voffsekos i sofa'n - og en og annen tur i åsa. Der kan jeg kanskje løpe fritt også! 60 mål .. eh.. sant det .. snø på alt nå.. og ingen som tråkker opp veier til meg :( God påske! Voffsenuss fra meg og klem fra de store jentene her

Emre

23.03.2013 kl.09:28

Kos deg med Andy! Jeg tror kanskje han ville blitt litt ... demontert om han hadde bodd hos meg, så det var godt at han fant seg et trygt hjem :)

Skriv en ny kommentar