hits

Leverposteipoter...


Ja, n er jeg ferdig med rets julebakst...

Siden mamsen min hadde kjpt med noen
nye stiligekakeformer til meg fra Berlin,
bakte jeg"leverposteipoter" og "smcockere" ;-)

Litt til meg sjl, og masse som skal vre
julegave til mine firbente venner,
og de smakte helt herlig alts :-)

Her kommer oppskrifta,
om flere skulle f lyst til ta kjevlet i egne poter her...

Tassen's leverposteipoter

6 dl lettkokte havregryn
3 dl kruskakli
6 dl hvetemel
1 pk Vita leverpostei 185 gram
3 ss rapsolje
Vann til passe deig

La svelle i ca 30 min.
Kjevle ut til ca 1/2 cm tykkelse,
og stikk ut kaker.

Stekes p 220 grader i ca 15 min,
eller til du synes de er passe stekt.
Mine er litt harde utenp, og myke inni.
Om du vil ha de hardere, steker du de bare littlenger.
Oppbevares kjlig, eller fryses,
om du ikke vil spise de i lpet av ei uke.



Et lite tips!
Du fr kjpt forskjellige utstikkere pFormina :-)

n kommentar

Lillian

20.12.2014 kl.19:04

S flink du er Tassen. Ronja var ikke fult s flink i dag, hun spiste deig s fort hun s en anledning...

Skriv en ny kommentar