Leverposteipoter...


Ja, nå er jeg ferdig med årets julebakst...

Siden mamsen min hadde kjøpt med noen
nye stilige kakeformer til meg fra Berlin,
bakte jeg "leverposteipoter" og "småcockere" ;-)

Litt til meg sjøl, og masse som skal være
julegave til mine firbente venner,
og de smakte helt herlig altså :-)

Her kommer oppskrifta,
om flere skulle få lyst til å ta kjevlet i egne poter her...

Tassen's leverposteipoter

6 dl lettkokte havregryn
3 dl kruskakli
6 dl hvetemel
1 pk Vita leverpostei 185 gram
3 ss rapsolje
Vann til passe deig

La svelle i ca 30 min.
Kjevle ut til ca 1/2 cm tykkelse,
og stikk ut kaker.

Stekes på 220 grader i ca 15 min,
eller til du synes de er passe stekt.
Mine er litt harde utenpå, og myke inni.
Om du vil ha de hardere, steker du de bare litt lenger.
Oppbevares kjølig, eller fryses,
om du ikke vil spise de i løpet av ei uke.



Et lite tips!
Du får kjøpt forskjellige utstikkere på Formina :-)

Én kommentar

Lillian

20.12.2014 kl.19:04

Så flink du er Tassen. Ronja var ikke fult så flink i dag, hun spiste deig så fort hun så en anledning...

Skriv en ny kommentar

hits